tisdag 27 oktober 2009

Julig klänning

öööö

Denna ingår i en beställning från Scotland! Riktigt julig blev den! Storleken är 116, den största barnstorleken jag har sytt i hittills! I helgen ska jag till Edinburg och leverera beställningen :-) Kul!

onsdag 21 oktober 2009

Djungenhöst!



Ja, man vill ju inte att det ska bli så kallt... Försöker hålla kylan borta med hjälp av lite djungeltema här hemma. Denna klänningsmodell är favoriten sedan länge sedan, det har nog alla märkt :-) Tyget från JNYdesign, helt ljuvligt!!!

Finfina ugglor!

...

Underbart tyg och så mysig beställning!!! Klänningen ingår i en beställning jag har fått från Scotlant, hoppas bara att storleken är ok, beställaren var lite osäker... I alla fall så kan lilla tjejen ha dena som en tröja om det är så att den är för liten, den är ju så mjuk och töjbar :-)

Elefantlyckan!

ll

Yes! Var på Stoff o Stil bara för att köpa lite prickigt tyg till en beställning jag har fått och plötsligt fick jag syn på de nya elefanttygerna!!! Visst är de fina! Äger numera ett par meter av varje :-) Bilderna är från S&S hemsida, men de är finare i verkligheten, finns inga vita prickar på den svarta backgrunden...

söndag 11 oktober 2009

I väntan på inspiration...




... publicerar jag lite livebilder på de slaviska brallorna!!!


Annars går det lite trögt just nu.. Hösttrött?

torsdag 8 oktober 2009

Piratpremiär!!!

ll

Äntligen har jag provat pirattyget!!! Denna tröja är till vår kära 5-årige granne. Han blev jätteglad, tog på den direkt och skrek "Här kommer piraten!!!!"
Han gillade mest den lilla u-båten på ryggen :-)

fredag 2 oktober 2009

Jeans på ryska

Jag är tydligen i en byxperiod just nu. Här är en till projekt som jag länge burit på i mitt huvud! Gillar slaviska detaljer! Och så passar de fint till den slaviska mössan :-)

Nu tänker jag också prova fixa likadana jeans men med "knälappar" , spännande!
strl.86

torsdag 1 oktober 2009

Byxblomma

lll
Här är några nysydda brallor i olika storlekar. Vissa är beställningskopior, vissa är bara sydda för att det är kul :-) De hamnar förmodligen snart på tradera ...









Related Posts with Thumbnails