lördag 20 februari 2010

Första pippiklänningen!!!

.

Då var det dags! Köpte detta pippityg på tradera, det var en liten bit av bebisnpåslakan som räkte precis till en sommarklänning. Härligt att sy lite sommarkläder, jag längtar så mycket efter värmen!!!
Strl.86

måndag 15 februari 2010

Äntligen piratklänning!

ll
Jag har länge gått och tänkt på att sy en piratklänning till Leia, sedan jag sydde denna till vår lilla granne. Nu har det äntligen blivit av! Pirattyget är ju så himla fint, så det passar bäst att sy i den enklaste modellen. Strl. 86, extra lång för att få plats med lite mera pirater!


... sista justering inför fotografering :-)

Apsnyggt!

..

Nu har jag provat Stoff o Stils nya apor!!! Mycket fina!!! På livebilden är det andra muddar på ärmarna, de har jag klippt bort och sytt på nya som är lite bredare och tajtare :-)
Strl. 86, mönstret från den senaste Ottobre.

onsdag 10 februari 2010

Mysiga byxor live!



Här är en liten förkyld tjej i sina nya byxor!

Retromys!



I den senaste Ottobre hittade jag en sååå fin modell på hängselbyxor! Sydde direkt ett par till Leia, men det blir säkert fler, kan vara fint att sätta muddar på benslut,till exempel!!! Skönt och praktiskt till våren, och så härligt med velour...min favorit!




Till min lilla nattuggla!

Här är en pyjamas som verkligen passar sin ägarinna :-) Leia är nämligen inte den lättaste att lägga för natten... Men pyjamas ska hon ha i alla fall! Syddes i Stoff o Stils nya interlock, mycket fin kvalitet! Strl. 86.


söndag 7 februari 2010

Dalahäst!

Livebild i mitt smått kaotiska hobbyrum :-)

Jag fortsätter sy i mina importerade tyger! Nu blev det en rolig retro hängselbyxa med en dalahästapplikation. Leia blev så nöjd med den, det enda som är lite dåligt är att hon inte vill ha någon tröja under, totalvägrar!!! Så vi får vänta och se när hon känner sig mogen :-)



Related Posts with Thumbnails