fredag 30 april 2010

Vårvelour...

En velourjacka till våren!
Leia är fortfarande jätteförtjust i sin gamla velourjackan , men den börjar bli alldeles för liten. Så jag sydde en ny i samma modell. Härligt vårig blev den, och så mycket mera proffsigt sydd än den gamla (nu när jag har overlock :-)

torsdag 29 april 2010

"M"- tröjan!!!!


Till en liten kille i Norge! Hans mamma såg denna och ville gärna ha en likadan till sin lilleman.
Hoppas nu alla parter blir nöjda :-)
Strl. är 92/98.

Vilda bebin!


BB väskan måste fyllas på! Det är så roligt att sy så små saker! Jag började sy när min dotter var i strl. 74, så jag hann aldrig sy såna små grejer till henne! Så det känns lite nytt :-))) Denna body är i strl. 50. Jag valde randig mudd för att höja "tigerkänslan" i det hela :-)

tisdag 27 april 2010

Apnytt!

Lite mer till bebisen! Denna är i storlek 50, men känns rätt så stor.

När vi var på ultraljud så visade det sig att bebisen varr ganska liten, kommer inte väga mer än 3 kg i v. 40, så vi får nöja oss med sparkbyxan i strl. 45 den första tiden :-)


söndag 25 april 2010

Vinnaren!!!


Grattis till Amanda som vann en valfri mössa i den stora tävlingen!!!

torsdag 22 april 2010

Flodhästkjolar!

Jag hade nästan glömt att jag hade massor av IKEAs flodhästtyg hemma. Hittade bitarna när jag städade i tyghyllan sist. Blev sugen på att sy något i de och så blev det två vår/sommarkjolar i strl. 92 och 74. Båda kan köpas här!

tisdag 20 april 2010

Huvudsaker... igen

Mera mössor!!! En till vårmössa till Leia (det blev Stoff och Stils aptyg med JNY´s rosa interlock som foder) och en beställd mössa i vuxen storlek till Franks pappa! Hoppas han blir nöjd :-)

Ännu finns det möjlighet att vinna en av mina mössor, tävla här!




måndag 19 april 2010

Sommaren är nära!!!

kk ... och här provas det sommarklänningar! Leia verkar tycka om båda! Och fler blir det, kan jag lova :-))) Mer om fordonsklänningen: här, och klöverklänningen: här




Så söt!

Fick nyligen en bild på lille Harald i ett par byxor han hade fått av mig för länge sedan. Äntligen passar de! Tack för den fina bilden!


lördag 17 april 2010

Jag skulle bara...

kk
... sy en mössa, men blev det sex stycken i stället! "När man ändå är igång - principen" funkar väldigt bra på mig. Alla dessa alster hamnade nu på tradera, så det finns en möjlighet att skaffa sig en av de :-) Eller kanske önska sig en av de om man vinner mösstävlingen?











torsdag 15 april 2010

En glad present till en glad tjej!

Leias kompis Agelica fyller 2! Till henne har jag sytt en superglad tröja. Ambitionen var att skriva hela namnet, men det kändes alldeles för långt för att få plats på en liten tröja:-) Så det blev bara "A" med busiga apor som tittar fram!

Jag är så nöjd med resultatet, vill sy en likadan till min Leia!








Deer Dot mix!

Kan inte få nog av dessa tyger! Här är en sommarklänning i samma modell som i förra inlägget. Deer Dots tyger är så fina att kombinera, tycker jag! Dessutom kommer Leia matcha sin lillasyster/bror i sommar!


Nu är det dessutom tävling hos Deer Dot och jag vill såklart vara med! Såhär fina tehuvor kan man vinna. Tävla här!

måndag 12 april 2010

Tuff och gullig på samma gång!

..
Jag älskar fordonstyget! Köpte både rosa och grönt för ett tag sedan, men först nu satte jag saxen i en av dem! Det blev en sommarklänning med bollfransar! Tycker så mycket om kombinationen rosa+fordon!

Tack, Lilla NovaK för det fina mönstret!!!




Nu har vi varit tillsammans i 2 år!!!



Vi och vår fina Leia :-) Hon fyllde 2 år i söndags!!! Tiden flyger bara iväg! Helt otroligt vad hon har lärt sig under dessa 2 år.... Och snart blir hon STORASYSTER... Min älskade lilla tjej!



På bilden har hon sin nya vårjacka som snabbt blev en favorit!

Mer till mini!

..

Bebisgarderoben måste fyllas på, det är bara 1,5 mån kvar till beräknat datum! Jag syr just nu i strl. 45, det är typ det som passar bäst till de flesta nya bebisar :-)

Denna tröja är tänkt att passa till dessa byxor. Klövertyget från deerdot är bara för underbart!!! Måste förbi deras butik och köpa mera snart!

Såhär liten är den :-)

fredag 9 april 2010

Det våras för nya mössor!

Här är vårens nya mössa! Behövde en ny, alla gamla blev för små :-) Tyget är från e-slöjd och mönstret- Ottobre 3/2005. Uppfriskande med en ny modell, tycker jag.
Kanske något som kan önskas sig i tävlingen?


torsdag 8 april 2010

Elefanter på väg till Japan!

..

Dessa två plagg ska flytta till Japan! Mina små japanska vänner kommer att slita på dem där borta. Hoppas bara att de passar! Tröjan är strl.128, och tights- 110. Tycker att det är uppfriskande med gul halsmudd plus att då matchar tröjan lillasysters tights :-)))

onsdag 7 april 2010

Tävla och vinn!!!

ll
I samarbete med Madeleine lottar jag ut en av mina mössor! Valfri storlek och tyg! Tävla här! Länka gärna dit från din blogg :-) Lycka till!

..
Related Posts with Thumbnails