söndag 30 maj 2010

Sommarnytt!


Ett par fräscha t-shirts till sommaren! Min favorit är den med landskapsmotiv, men Leia gillade molntröjan mer :-)

lördag 29 maj 2010

Lilla snigel...


Här är en tröja som matchar Leias intressen- sjunga "Lilla snigel" och samla på små sniglar i trädgården! Hon blev jätteglad när hon såg den. Det rörliga ögat var jättesucce, hon lekte mycket med det. Roligt att snigeln ändrar "ansiktsuttryck" när ögat rör sig :-)

måndag 24 maj 2010

Till två små vänner

En rolig beställning av Franks mamma! Jag gillar mer och mer att sy namnbyxor. Det tar sin lilla tid, men resultatet blir ju så personligt och fint :-) ! Jag fick till och med välja färgerna själv!
Dessa två är i storlek 80:






onsdag 19 maj 2010

Roligare vardag!

Äntligen! Denna skötväska har jag börjat klippa till redan i höstas... Nu när det är bara 2 veckor kvar till bebisens beräknade födelsedag kändes det ganska aktuellt att bli klar med den!
Iden kommer härifrån. Det tog sin lilla tid, som sagt. Det är rätt mycket pyssel med väskan, men jag är mer än nöjd med resultatet!!!
Här kommer massvis med bilder:
























söndag 16 maj 2010

Lite av varje

Jag har blivit klar med en beställning på lite smått! Det var roligt att sy i pingvintyget igen, det var länge sedan! Så, en pingvinset i strl. 62 (kommer nog passa 68 också):


Den fina Deer Dot byxan i strl. 62:

.. och en liten molnmössa, strl. är ca 56/62:

Tack för en fin beställning!

tisdag 11 maj 2010

Till en liten tjej och en stor kille!

Ett par beställda mössor: till en kille på 2 år och en flicka på 3 månader. Kolla skillnaden! Hmmm, växer de så snabbt? :-)...






söndag 9 maj 2010

Lite lappar

Obloggade dregglisar som syddes och såldes för ett tag sedan. Smidiga och sköna, hoppas att de gör nytta :-)


lördag 8 maj 2010

Lätta som moln!

Leias förskola efterlyste lite utklädningskläder och de är ju mums att sy!!! Jag har snabbt fixat ett par tyllkjolar som små prinsessor kan springa runt i :-)
Strl. 86 och upåt!

fredag 7 maj 2010

Att sova i en påse...

... kan nog vara ganska skönt! Hade ingen sådan till Leia, men blev sugen att testa på den nya bebin :-) Mönstret har jag ritat själv och det blev till och med lyckat!
Strl är nog 50/56 och lite till... Vi får väl se.



torsdag 6 maj 2010

Varsågod, bebis!

Nu får den kommande bebisen ett plagg till! Provade att sy "fuskcoversöm" och det blev mycket fint, se den sista bilden! Ja, det var länge sedan jag sydde i detta tyg. Så fina de är, elefanterna!!!
Strl. 50

onsdag 5 maj 2010

En molnig beställning!


En mamma ville ha en molntröja till sin dotter, samma som den fast lite mera "tjejig". Jag har lagt till rosa muddar i ärmsluten och fållade med rosa "broderad" söm iställer för den vanliga covern. Det blev ganska tjejigt, tycker jag:-)))
Strl. 62


tisdag 4 maj 2010

LEIA - byxor!!!

Äntligen ett par namnbyxor till min tjej! Jag har sytt en del namnplagg på beställning eller till vänner, men Leia var tvungen att vänta länge :-) Jag experimenterade lite med färger och det blev mycket lyckat, tycker jag!
Strl. 86


Fina vinster!



Jag är med och tävlar om en av de fina klänningarna hos Rino! Tävla här

måndag 3 maj 2010

Rysch-rysch!



Ett par finbyxor till våren! Sydda i finecord manchester, i samma modell som dessa.
Supergullig modell, tycker jag. Leia har fått många komplimanger för de första byxorna :-) Men nu är de för små. Tur att man kan sy, hehe :-)








söndag 2 maj 2010

Retroblommor!

Egentligen måste jag sy mer till bebisen, men vad gör man om man hittat en sådan fin frotté på tradera? Jag kunde inte hålla mig och sydde genast en sommarklänning till Leia! Superglad och sommrig!
Strl. 86

Related Posts with Thumbnails