torsdag 31 mars 2011

John till Göteborg

Jag sydde ett gäng John Blund tunikor /singoallor och nu har jag bestämt att de ska till barnmässan i Göteborg tillsammans med min återförsäljare! Detta blir min första leverans till de och jag hoppas att kläderna får lite uppmärksamhet på mässan och i webbshopen :-)


Storlekar är från 74 till 110, mönster- japansk tidning.
Tyger: John Blund från tradera och blommigt tyg från min mamma

måndag 28 mars 2011

Barndomen...

Tyget till dessa luftiga sommarbrallor är en gåva från min mamma, från Ukraina och från min barndom! Vad bra att min mamma alltid köpte mycket tyg så att det räcker gott till mig också :-))
Mönstret: senaste Ottobre, strl. 92.

lördag 26 mars 2011

Triss i fleece

Ja, fleece på insidan, härliga retrotyger utåt! Jag vet inte ännu vart dessa jackor kommer att ta vägen, får tänka lite... Alla är i storlek 86/92, samma modell som min första





fredag 25 mars 2011

Moln till 44-åring!

Ja, det är en fin 44-åring som fick sin efterlängtade molntröja! Killen i fråga har längtat i flera år nu. Hoppas att den passar!

Snyggt med coversömmar!

Och snyggt presentpapper!

Tyg: JNY design
Mönster: Ottobre, strl. 52 herr

torsdag 24 mars 2011

Det finns en anledning!

Ja, det finns faktiskt en anledning till bloggtorkan här :-) Jag har äntligen fått ett alldeles eget syrum!!! Och som det fixades och inredes!!! Resultatet är (enligt mig) världens mysigaste syrum någonsin! Här bjuder jag på några bilder!




onsdag 2 mars 2011

Valar, bilar, nallar, blommor!..

... allt detta fick vara med på en rolig beställning! Sista biten av den finfina retrofrotten gick åt den gulliga klänningen (92/98).

Valtyget från Stoff o Stil förvandlades till en stilig singoalla i strl. 92/98! Mönster är från en japansk tidning.



Och så ett par vårmössor! Det röda tyget är från JNY design och nalletyget är en gåva från Japan :-)

tisdag 1 mars 2011

Facebook!

Nu finns Ladushki Design även på facebook. Följ länken till höger här på bloggen så kommer du dit. Gilla Ladushki Design och du kan enkelt följa nyheterna via facebook!
Related Posts with Thumbnails