fredag 27 maj 2011

Sommartriss!


Fler sommarklänningar!!! Volanger, vackra färger och fina detaljer! Älskar alla. Den här första klänningen kommer jag nog ha på midsommarfesten (men en liknande kan beställas)! Glöm inte att kolla in mina andra sommarklänningar!
Alla är i strl. 36/38

Kattklänningen är urgullig:



... och så en 100% återvunnen klänning, söt!

onsdag 25 maj 2011

Läckert!

Denna blev riktigt skön och riktigt retro :-))) Tunika i ett återvunnen påslakan, så skön. Snyggt att ha till leggings med en skärp eller bara som den är...


tisdag 24 maj 2011

Små lätta moln

Nu har jag fastnat i vuxenkläder! Men det är lika roligt att sy till vuxna som till barn, och vi vuxna behöver också lite skojiga plagg! En kjol i molntyget, fint! Strl. S/M. Eget mönster

måndag 23 maj 2011

Nya sommargodis!

Här är ett par klänningar till (kolla in den första också).Båda är sydda i återvunna retrotyger. Den blåa knyts med ett gammalt spetsband och den svarta- ett band från Gudrun Sjöden.
Strl. är S/M, ca 36/38.




En dröm

Jag har länge gått och tänkt på att skapa kläder med detaljer sydda av ryska sjalar. Så här är den första experimentklänningen som blev så fin! En god vän till mig har redan köpt den, vad kul :-)
Strl. S, mönster

söndag 22 maj 2011

På benen

Lite byxor! Grodtyget kommer från Australien, tack, kära Leias gudmor!!!
Cirkusbyxor är beställda. Sydda i skön och luftig bomull från Stoff o Stil!


fredag 20 maj 2011

Snyggt solskydd

Leias solhattar har blivit för små, lillebror får ärva dem. Till en ny solhatt valde hon själv tyget. Det är från Japan, superfin, bra val!

torsdag 19 maj 2011

Ekomys

Här är en liten sommarfilt till vagnen. Lillebror har det så mysigt! Tyget är ekologisk trikå från Stoff o Stil. Strl. 80X80 cm.

onsdag 18 maj 2011

Sommarfin

Sommarklänning!!! Jätteskön blev den! Sydd i ett gammalt påslakan, fyndat på loppis för ett par veckor sedan. Knyts med ett gammalt spetsband. Strl. 36, mönster från senaste sömnadsmagasin.



Related Posts with Thumbnails