måndag 25 maj 2009

Nu är det dags...


... att skaffa overlock!!! Min man sa häromdagen "Ska vi inte köpa en overlock nu när du syr så mycket och har blivit så duktig?" Jag blev överlycklig!!!

Nu behöver jag er hjälp, kära medbloggare. En prisvärt overlock. Vad har ni för erfarenhet?

Jag har aldrig sytt med overlock, så det blir verkligen spännande. Finns det såna som har både over- och coverlocksömmar?... Ja, mycket frågor... Blir glad om ni tipsar om något.

Tack i förhand!

3 kommentarer:

ikketikketheo sa...

Kul!!! De flesta kör med Jamone overlock. Den lär vara bra och inte för dyr.
Själv har jag en babylock (kombinerad cover-/overlock) som jag är störtnöjd med! Det finns nog ingen bättre maskin, men nog heller ingen dyrare om du vet vad jag menar ;) ;) Sa kanske inte precis det man börjar med. Innan dess hade jag en Singer 754 men den skulle jag inte rekommendera. Kolla in tex sysidan.se för recenssioner.
Kombinerade cover-/overlock finns en del, men inga billiga :(
Lycka till!!

Botilda sa...

Gå till en symaskinsaffär och testa. Jag bestämde mig för en Bernina 700D (mycket enkel och bra variant)mycket på grund av att jag gillade ljudet. När jag blir rik ska jag köpa en sån som Ikketikketheo har. När nu det kan bli...

Äppel Päppel sa...

Vad roligt! Precis så sa min sambo till mig i höstas och då åkte vi och köpte en Bernina 700D. Den kostade ca 4000 kr har jag för mig. Dock har jag haft lite problem med den med att sy i tjocka tyger, eller flera lager tyg, men ska nog lämna in den för service nu så får vi se om den blir bättre. Vill också ha en sån där dyr sak som Ikketikketheo har, men det får nog dröja ett tag...

Related Posts with Thumbnails